In de media

Lees hieronder mijn bijdragen aan verschillende media:

 

Beste baas, vraag eens echt hoe het met je medewerkers gaat

FD Persoonlijk, 13 november 2021

Je hoort al jaren over duurzame inzetbaarheid, maar wat komt er nu echt van terecht? Ik leverde juridische input voor het artikel van journalist Barbara Noordermeer. Klik hier om het artikel te lezen als je abonnee bent of hier voor de pdf versie.

fd.persoonlijk

De juridische kant van thuiswerken

Out of Office podcast (Vodafone/BNR), 11 november 2021

Host Jörgen Raymann en co-host Daphne Depassé nemen je mee in de toekomst van werken. In deze aflevering gaat het over de juridische aspecten van het thuiswerken en schuif ik aan als gast. Klik hier om de aflevering te beluisteren.

Method in Madness podcast

3 november 2021

Auteur en spreker Sabysachi Sengupta interviewt mij over mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’, mijn werk en vraagt wat voor mij een belangrijke stap is geweest. Klik hier om de aflevering te beluisteren.

Bedrijf failliet? Dit kun je als werknemer verwachten

Nu.nl, 2 november 2021

Als het bedrijf waarvoor jij werkt failliet gaat, dan is dit vaak de eerste keer dat je zoiets meemaakt. Raak je baan plus inkomen dan meteen kwijt? Experts leggen uit waar je rekening mee moet houden. Klik hier voor het hele artikel.

Straks met QR-code naar je werk? Vijf vragen en antwoorden

RTL Nieuws, 30 oktober 2021

De besmettingscijfers lopen op en dinsdag wordt bekend welke maatregelen het kabinet wil nemen om daar iets aan te doen. Een mogelijkheid die op tafel ligt, is dat je straks een QR-code moet laten zien op je werk, net zoals in Italië. Wat zou dat betekenen? Vijf vragen en antwoorden. Klik hier.

RTL nieuws

Alkmaarder luidt de noodklok: GGD-medewerkers dreigen hun baan te verliezen

NH Nieuws, 18 oktober 2021

Suzanne Meijers, advocaat arbeidsrecht, laat aan NH Nieuws weten dat zij niet verwacht dat er een uitzondering op de WAB wordt gemaakt voor de GGD. “Er zijn meer bedrijven die in hetzelfde schuitje zitten, voor wie het ook onzeker is hoeveel mensen zij nodig hebben. Als voor de GGD een uitzondering op de wet wordt gemaakt, zullen die bedrijven hier ook voor aankloppen.” Klik hier om het artikel te lezen.

Verbod op religieuze symbolen onder het mom van neutraliteitsbeleid

HR Rendement, 11-2021

Als je als werkgever overweegt om religieuze symbolen – zoals een hoofddoek of een ketting met een kruis – op de werkvloer te bieden dan krijg je te maken met de vrijheid van godsdienstuiting. Discriminatie mag in principe niet, maar het maken van indirect onderscheid is soms wel toegestaan. Klik hier om mijn rechtspraakartikel in HR Rendement in zijn geheel te lezen.

Waarom mag je klanten wel om een coronapas vragen en personeel niet?

Nu.nl, 14 september 2021

Werkgevers zouden graag de vaccinatiestatus van hun personeel kennen, maar juridisch gezien mogen ze dat niet weten. Dat roept bij velen de vraag op waarom klanten wel verplicht zijn om de CoronaCheck-app te gebruiken en werknemers niet. Lees hier het hele artikel.

Hoe kansrijk is de vaccinatiedrang van Leaseplan?

RTL Nieuws, 30 augustus 2021

De ruim 1000 Nederlandse medewerkers van Leaseplan mogen alleen op kantoor werken als ze gevaccineerd zijn. Houdt dat voorschrift stand als het tot een rechtszaak komt? Drie experts geven hun visie. Lees hier het hele artikel.

RTL nieuws

Lekker lonken naar je collega: liefde op de werkvloer

Eva Jinek, 29 augustus 2021

Nou maakt een (prille) liefde op het werk ongetwijfeld zelfs de saaiste meeting en smerigste koffieautomatenkoffie nog geweldig, maar het brengt ook wat dilemma’s met zich mee. Ben je bijvoorbeeld verplicht het aan je leidinggevende te melden? Moet je je relatie wereldkundig maken of juist geheim houden? Waarom en wanneer dan? En wat als het uitgaat? Klik hier voor het hele artikel.

eva jinek

Reorganisatie? Volg dan deze stappen

De Ondernemer, 9 augustus 2021

Reorganiseren doe je meestal niet uit luxe. Voor je bedrijf is het geen makkelijke stap. Maar natuurlijk heeft een reorganisatie ook een impact op de werknemers die je moet ontslaan en niet te vergeten, op de achterblijvers. Hoe ga je aan de slag? Arbeidsrechtadvocaat Suzanne Meijers schreef het boek ‘Geen gedoe met personeel‘ waarin ook dat aan bod komt. Hierbij een stappenplan: wat te doen bij een reorganisatie. Klik hier voor het hele artikel.

Geen vaccinatieplicht in Nederland, maar de weigeraar voelt toch druk

NRC, 5 augustus 2021

Een overgrote meerderheid van de Nederlanders wil zich laten vaccineren tegen Covid-19. De principiële tegenstanders van vaccinatie zijn bang dat hun vrijheid steeds meer beperkt wordt. „Het zal moeilijk zijn de druk te weerstaan.” Journalist Wilmer Heck vroeg mijn input over wel of geen vaccinatieplicht op de werkvloer. Klik hier voor het hele artikel.

Werken vanaf je vakantieadres: werkt dat?

de Volkskrant, 29 juli 2021

Wie thuis kan werken, kan ook aan de slag vanuit een vakantiehuis op een zonnige bestemming. Een ‘workation’ klinkt misschien ideaal, maar als je een baan in loondienst hebt, moet de baas wel akkoord gaan. En accepteer dat je geen vakantie hebt, als je geen vrij neemt. Journalist Yasmine Esser vroeg mij om input. Klik hier voor het hele artikel.

Uitgesproken op sociale media

FD Persoonlijk, 3 juli 2021

Meningen. Standpunten. Likes. Petities. Toon me je socialemediaprofiel en ik vertel je waar je voor staat. We worden steeds uitgesprokener online. Maar is dat carrièretechnisch eigenlijk wel zo handig? Journalist Floor Bakhuys Roozeboom vroeg o.a. mij om input. Klik hier voor een pdf. Klik hier om via FD.nl te lezen.

fd.persoonlijk

Oost west, thuis kantoor best

Libelle, 17 juni 2021

Minder reistijd, betere concentratie (als er tenminste geen kinderen om ons heen rennen en eindelijk koffie die echt lekker is. Alleen wel jammer dat de energienota een stuk hoger is. Journalist Yasmine Esser vroeg mij input voor haar artikel voor Libelle. Lees hier het hele artikel.

Libelle

‘Mijn werkgever heeft mijn vakantiedagen ingetrokken, mag dat zomaar?’

AD, 8 juni 2021

Bedrijven die een mager boekjaar achter de rug hebben, pakken nu hun kans om de schade in te halen. Maar mag je baas ‘zomaar’ een streep zetten door je zomervakantie? Journalist Sanne Wolters interviewde twee advocaten arbeidsrecht. Klik hier om te lezen.

AD

Hoe ga je door na verstoorde verhoudingen?

BNR Werkverkenners, 1 juni 2021

Als je niet meer samen door één deur kunt, maar de rechter wijst het ontslag af, wat doe je dan? Toewerken naar een manier om toch afscheid te nemen, zegt de één. Ook al is het vertrouwen helemaal weg, een vorm vinden om samen door te gaan, is géén mission impossible, zegt de ander. Je hoort ze in deze BNR Werkverkenners. Klik hier om te beluisteren.

Vaker in de Media Live!

VIDM, 31 mei 2021

Janneke van Heugten nodigde me uit om te praten over mijn boek, de boeklancering en de media-aandacht daarvoor en daarna. Klik hier om het terug te zien.

VIDM

Hoe ver mag HR gaan met de inzet van spyware?

PW. Pro Insights, 27 mei 2021

Wat is nou een legitiem doel om spyware te installeren? Alleen het feit dat je je werknemers niet vertrouwt is niet voldoende. Nicole Weidema interviewde me over dit onderwerp. Klik hier voor het online magazine over spyware.

Een inbox, mag je die controleren? Arbeidsrechtadvocaat Suzanne Meijers schreef ‘Geen gedoe met personeel’

De Ondernemer, 21 mei 2021

De inbox van je personeel inzien is niet iets dat je als werkgever zomaar mag. Er zijn tal van regels om je aan te houden wanneer je, om wat voor reden dan ook, in zo’n digitale omgeving moet. Klik hier voor het hele artikel.

Hoe ga je om met zieke werknemers? 5 tips van auteur Suzanne Meijers

De Ondernemer, 29 april 2021

Je werknemer meldt zich ziek. Hij vermoedt dat het langer duurt dan een paar dagen. Jij ziet hem het liefste morgen weer op de werkvloer. Waar moet je aan denken? Klik hier.

Mag je werkgever jou verplichten vakantiedagen op te nemen?

NPO Radio 1, Toine en Blok, 28 april 2021

Klik hier om de aflevering te bekijken en te beluisteren.

npo radio 1

Je baas wil je deels ontslaan. Wat te doen?

FD Persoonlijk, 22 april 2021

Het gaat slecht met het bedrijf waar je werkt. Als je uren – dus ook loon – inlevert redden we het, zegt je werkgever. Wat doe je dan? Lees het hele artikel van Wilma van Hoeflaken waar ik input voor mocht geven. Klik hier voor de webversie. Of klik hier voor de pdf.

fd.persoonlijk

Ongewenst gedrag op de (online) werkvloer

PW.net, maart 2021

Voor PW. pro Insights gaf ik een interview over ongewenst en pestgedrag op de werkvloer. Klik hier om het te lezen. Op de website wordt daarnaast ook voor niet-leden een artikel hierover geplaatst. Klik hier.

Van zzp-er naar team, hoe zit dat en voorkom gedoe met personeel

Podcast CEO Chats, 1 en 8 maart 2021

Claimy interviewde mij in twee afleveringen over mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’. Ik geef tips en reageer op vragen van luisteraars. Klik om te luisteren: aflevering 1 via Spotify of via ITunes en aflevering 2 via Spotify of via Itunes.

ceochat

Gedumpt door je opdrachtgever? Leg je er niet bij neer

Zipconomy, 19 februari 2021

Je bent zelfstandig ondernemer. Een belangrijke opdrachtgever vertelt dat het werk stopt. Geen opzegtermijn, geen uitkoopregeling, geen zoveel maanden mee. Of toch wel? Je zou wel eens een duurovereenkomst kunnen hebben. Klik hier voor het hele artikel.

Een juiste toepassing van de cao, ook als er sprake is van samenloop

HR Rendement, februari 2021

Uw organisatie past mogelijk al jaren dezelfde cao toe, maar hoe weet u of dit nog steeds de juiste cao is? Kunt u van cao veranderen, bijvoorbeeld als er sprake is van een overgang van onderneming of als u de arbeidsvoorwaarden wilt wijzigen? Het antwoord op deze vragen is niet eenvoudig. Klik hier voor het hele artikel.

Thuiswerken verplichten? ‘Zonder wet is Koolmees kansloos’

NPO Radio 1, 5 februari 2021

Nu er een derde golf op ons af lijkt te komen, wil het kabinet verdere maatregelen nemen om die laatste kwart werknemers ook te stimuleren écht vanuit huis te gaan werken. Maar “zonder wet is Koolmees kansloos tegenover de bedrijven”, zegt Suzanne Meijers, arbeidsrechtadvocaat in Stax&Toine. Klik hier voor het artikel inclusief beeld- en audio.

NPO.radio1

Collega langdurig afwezig: mag je werkgever jou ‘zomaar’ extra werk opleggen?

AD, 20 januari 2021

Mag een werkgever het resterende personeel eigenlijk wel opzadelen met taken van een collega die voor lange tijd afwezig is? En hoe zit dat eigenlijk bij zwangerschapsverlof en een sabbatical? Ik gaf input. Klik hier voor het artikel van Sanne Wolters.

AD

BNR Zakendoen, over ‘Geen gedoe met personeel’

BNR Zakendoen, 18 januari 2021

Thomas van Zijl vroeg van alles over mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’. Luister hier naar het fragment.

BNR Zakendoen

Marieke mag van haar baas niet thuiswerken: ‘Durf er niets van te zeggen’

RTL Nieuws, 18 december 2020

Werk thuis tenzij het echt niet anders kan, zo was maandag wederom het devies van premier Mark Rutte. Maar wat als jouw werkgever je verplicht om naar kantoor te komen, ook al zou je je werk prima thuis kunnen doen? Klik hier voor het hele artikel.

RTL nieuws

5 tips om een reorganisatie voor te bereiden

Managementboek, 17 december 2020

Wat kun je als ondernemer met personeel doen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een reorganisatie? Ik geef 5 tips. Lees mijn column via Managementboek.

Managementboek

Geen gedoe met personeel, de juridische kant van thuiswerken

Managementboek, 11 december 2020

Thuiswerken is zeker sinds corona niet meer weg te denken. Tips over Zoommeetings en -borrels en leidinggeven op afstand vliegen je om de oren. Maar hoe zit het juridisch gezien? Lees mijn column/opinie via Managementboek.

Managementboek

Zo kun je zwangerschapsdiscriminatie voorkomen

Women’s Health, 1 december 2020

Met deze tips weet jij precies hoe je ervoor zorgt dat jij daar niet bijhoort, of wat je kunt doen als je gediscrimineerd wordt. Lees hier het hele artikel door Floor Cuijpers.

Door na een reorganisatie

BNR Werkverkenners, 1 december 2020

Je hebt net afscheid genomen van een heel aantal dierbare collega’s en nu moet je er vol goede moed weer tegenaan. Hoe doet je dat, de draad oppakken na een forse reorganisatie? In deze BNR Werkverkenners tips voor de achterblijvers. Klik hier voor de podcast.

Advocaat Suzanne Meijers schrijft zichzelf naar expertstatus (en deelt haar ervaring)

Advocatie, 30 november 2020

Arbeidsrechtadvocaat Suzanne Meijers debuteerde afgelopen week met haar boek Geen gedoe met personeel. Gestaag blogt, schrijft en netwerkt ze aan haar expertstatus. Hoe doet ze dat? Erik Jan Bolsius beschrijft 7 tips. Meer lezen.

Advocatie

Interview Groeivoer Podcast

Groeivoer Podcast, 27 november 2020

Gerhard te Velde interviewt mij over ondernemen met personeel en mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’. Ik geef tips met af en toe een persoonlijke noot. Klik hier om te luisteren.

Groeivoer

Maak je arbeidsvoorwaarden coronaproof

PW.net, 17 november 2020

De manier waarop mensen hun werk doen heeft in 2020 grote veranderingen ondergaan. Dit maakt het noodzakelijk om het arbeidsvoorwaardenbeleid onder de loep te nemen. Klik hier om het hele artikel te lezen op de website van PW. met het laatste HR-nieuws.

Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers – preview Managementboek

Managementboek, 11 november 2020

Geen gedoe met personeel geeft direct antwoord op issues waar je mee worstelt op de werkvloer. Eventuele problemen zie je eerder aankomen. Dat kan je veel gedoe, negatieve energie en uiteindelijk ook geld schelen. Een preview lees je hier.

Managementboek

Met deze checklist maak je een keurig dossier van een medewerker die niet goed functioneert

Sprout, 4 november 2020

Een expert in personeelszaken hoef je als ondernemer niet te zijn, maar een beetje kennis van zaken kan een hoop problemen voorkomen. Dat is de insteek van het een nieuw boek van arbeidsrechtadvocaat Suzanne Meijers, waaruit we alvast een checklist over dossieropbouw delen. Lees hier het hele artikel.

Sprout

Thuiswerken: wie betaalt de koffie en de verwarming

FD Persoonlijk Magazine, 18 september 2020

Aanvankelijk dachten we dat thuiswerken tijdelijk was, maar inmiddels zitten velen nog steeds aan de keukentafel. Wat mag je van je werkgever verwachten? Een bureaustoel? Een goede cappuccino? Journalist Wilma van Hoeflaken interviewde een aantal experts en geeft direct bruikbare tips. Lees hier het hele artikel.

fd.persoonlijk

BNR Werkverkenners: payrolling

BNR Werkverkenners, 15 september 2020

Sinds de WAB in werking is getreden, gaat het slecht met payrollbedrijven. Mooi, want dat was precies de bedoeling? Of raken we een waardevolle arbeidsrelatievorm kwijt? Dat gaan we onderzoeken in BNR Werkverkenners. Klik hier om de hele podcast te beluisteren.

Mijn werk botst met mijn geloof, wat kan ik doen?

Algemeen dagblad, 8 september 2020

Journalist Harriot Voncken geeft tips over wat je kunt doen om het geloof met de werkgever in een werkvorm te passen. Klik hier voor het hele artikel.

AD

Payrollbedrijven worstelen met de wet en met zichzelf & Payrolling op zijn retour door nieuwe wet

Het financieel dagblad, 31 augustus en 1 september 2020

Het aantal payrollwerknemers loopt hard terug door de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Dit leidt tot veel creativiteit in een grijs gebied. Lees de hele artikelen via deze link en via deze link.

Koffiegeld is geneuzel

Telegraaf, 29 augustus 2020

Werkgevers: afspraken thuiswerken niet nodig. Vakbond FNV wil hierover onderhandelen, maar werkgeversvereniging AWVN vindt dat werkgevers wel iets anders aan hoofd hebben. Lees hier het hele artikel en mijn input.

Mag een werkgever je verbieden om op vakantie te gaan naar het buitenland?

RTL Nieuws, 17 juli 2020

De zomervakantie is aangebroken en steeds meer Nederlanders gaan op reis. Niet alle bedrijven zijn daar blij mee, maar mag jouw baas je verbieden om naar het buitenland te gaan, omdat hij of zij bang is dat je daar het coronavirus oploopt? Lees hier het hele artikel.

RTL nieuws

Ik wil terug naar kantoor, mag de baas dat weigeren?

RTL Nieuws, 24 juni 2020

Heeft een werknemer een poot om op te staan als hij terug wil naar kantoor, terwijl de werkgever hem liever laat thuiswerken? Lees hier het hele artikel.

RTL nieuws

Varen in de mist: waarom de ontslagboete geschrapt wordt, zonder te weten wat komt

RTL Z Online, 15 mei 2020

De boete op economisch ontslag, die nu nog geldt voor bedrijven die looncompensatie krijgen, wordt in de tweede fase van de steun waarschijnlijk geschrapt. Lees hier het hele artikel.

Moet mijn baas mijn thuiswerkkosten vergoeden?

NRC Handelsblad en NRC Next, 22 april 2020

Heb je recht op een koffievergoeding als je veel thuiswerkt en hoe zit dat met andere kosten die je nu (extra) maakt? Ik leverde input voor de rubriek consument & corona. Lees hier het hele artikel.

Meer drugs- en alcoholcontrole op de werkvloer

Arbeidsveiligheid.net, 20 april 2020

Moeten de mogelijkheden tot controle op drugs- en alcoholgebruik op de werkvloer vergroot worden? En hoe verhoudt zich dat tot de privacy van de werknemer? Lees mijn opiniebijdrage.

Hoog ziekteverzuim door corona, wat kan je doen?

NWST, 17 april 2020

Ik werd geïnterviewd over ziekteverzuim in deze vreemde tijden. Lees hier het hele artikel.

Waarom het coronavirus meer flexibiliteit vergt van werkgevers én werknemers

NWST, 31 maart 2020

In dit artikel voor de groenste uitgeverij gaf ik aan dat het beginsel van goed werkgeverschap en werknemerschap meer gebruikt wordt in deze rare tijden. Lees hier het hele artikel.

Zij vonden de liefde op het werk: ‘Onze collega’s hadden het allang door’

AD, 14 februari 2020

Liefde op de werkvloer is niet ongewoon, maar kan ook riskant zijn. Ik gaf input en tips aan een journalist Sofie Rozendaal van het AD. Lees hier het hele artikel.

AD

Moeten vaste contracten weer de norm worden?

Metro, 23 januari 2020

Wat is mijn commentaar op sommige adviezen van de commissie Borstlap? Ik gaf input aan een journalist van Metro. Lees hier het hele artikel.

Wablief? Dit merk jij van de nieuwe arbeidsmarktwet

RTL Z, 18 december 2019

Naast arbeidsrechtmarktexperts als minister Wouter Koolmees en andere arbeidsrechtadvocaten mocht ik aanschuiven in de uitzending van RTL Z waarin de WAB wordt toegelicht en bekritiseerd. Kijken doe je via deze link.

Werkcode van banken en verzekeraars: vernieuwend of een reclamepraatje? 

RTL Z Online, 11 december 2019

RTL Z Online vroeg mijn input over de werkcode van banken en verzekeraars. Vond ik de werkcode vernieuwend of een reclamepraatje?

Is een werkgever aansprakelijk voor een burn-out? 

NU.nl, 4 december 2019

NU.nl zocht contact met mij met de vraag of een werkgever aansprakelijk kan worden gehouden voor een burn-out.

Kan je die IVF niet in je vrije tijd doen?

NRC, 8 november 2019

NRC Handelsblad interviewde mij over IVF trajecten in combinatie met een drukke baan.

Relaties op de werkvloer 

NRC, 6 november 2019
het Financieel Dagblad, 7 november 2019
de Volkskrant, 4 november 2019

Voor NRC, het Financieel Dagblad en de Volkskrant werd ik geïnterviewd  over relaties op de werkvloer in verband met de baas van McDonald’s die ontslag
kreeg omdat hij een verhouding had met zijn ondergeschikte.

Personeel uitzwaaien 

BNR Nieuw sradio, 8 oktober 2019

Ik leverde een bijdrage aan de BNR Podcast Werkverkenners over hoe je personeel uitzwaait.

Veel mogelijk, weinig duidelijk: de flexschil is
vaak een kluwen

Het Financieel Dagblad, 14 september 2019

Het Financieel Dagblad interviewde mij over de perikelen rondom het hebben van een flexibele schil. Het artikel ‘Veel mogelijk, weinig duidelijk: de flexschil is vaak een kluwen’ van FD journalist Elfanie toe Laer lees je via deze link.

Keiharde strijd over arbeidsvoorwaarden

Twinkle Magazine, 30 augustus 2019

Twinkle Magazine interviewde mij over Picnic die een e-commerce cao wil. De pdf lees je hier en online kun je het artikel lezen via deze link.

Werken met oproepkrachten: houd hier
rekening mee 

IMU, 19 augustus 2019

Voor IMU schreef ik een gastblog over waar je rekening mee houdt als je werkt met oproepkrachten.

Slapend houden of wakker maken? 

HR Rendement, april 2019

In het tijdschrift voor HR professionals HR Rendement schreef ik een artikel over slapende dienstverbanden.

Medisch ziek of situatief? 

HR Rendement, februari 2019

In het tijdschrift voor HR professionals HR Rendement schreef ik een artikel over medische of situatieve arbeidsongeschiktheid.

Ziek, geen ontslag of vergoeding: werknemers
vast in slapend dienstverband 

RTL Z Online, 25 januari 2019

RTL Z Online vroeg mijn mening over slapende dienstverbanden.

Voor RTL Z Nieuws werd ik geïnterviewd over het slapend dienstverband en wat het financiële nadeel op dit moment is voor MKB’ers. Bekijk het item hier.

Stiekeme geluidsopname vaker ingezet als bewijslast bij ontslag

RTL Z Online, 9 januari 2019
Radar, 17 januari 2019

Begin 2019 vroeg RTL Z Online naar mijn ervaring met het maken en gebruiken van geluidsopnames op de werkvloer. Radar sprong daar op in en interviewde
me ook over de vraag of je gesprekken met je baas mag opnemen.


Ziekteverzuim? Zo kun je er het beste mee omgaan 

De Ondernemer, 8 november 2018

In november 2018 gaf ik een tip aan De Ondernemer over hoe je het beste met ziekteverzuim kunt omgaan.

Contracten Ryanair personeel ‘bizar’ 

RTLZ online, 28 september 2018

Ook over de kwestie van de piloten bij Ryanair werd ik geïnterviewd door RTL Z online.

Re-integratie van zieke werknemers 

RTLZ online, 17 augustus 2018

BNR Nieuwsradio
Voor RTL Z online  en BNR Nieuwsradio werd ik geïnterviewd over re-integratie van zieke werknemers.


Hoe zorg je dat iedereen zich veilig voelt
op het werk? 

NRC Handelsblad, 24 maart 2018

Ik werkte mee aan een interview voor NRC Handelsblad over #MeToo en seksuele intimidatie op de werkvloer.

 

2