GRATIS TIPS

Tweewekelijks gratis tips over arbeidsrecht in je mail en altijd een welkomstcadeau bij je aanmelding

Mijn tweewekelijkse tips bevatten nieuws en blogs over het arbeidsrecht. Hierdoor blijf je als werkgever of als HR-professional op een praktische manier up-to-date van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. In je mail ontvangen? Dan kun je hieronder één of meer welkomstcadeau’ s kiezen.

E-book ‘Hoe ga je om met zieke werknemers?’

Al ruim 5.000 mensen gingen je voor met het downloaden van eerdere edities. In de 33 pagina’s tellende editie 2023 vind je 17 artikelen die gaan over de arbeidsrechtelijke kant van verzuim. Natuurlijk aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk.

Meld je aan & download direct het e-book

Whitepaper ‘Dossieropbouw’

Dossieropbouw is niet altijd negatief en kan dus ook positief zijn. Waar moet je dan aan denken? Download mijn whitepaper. Daarin lees je wat dossieropbouw is, wanneer het aan de orde is en hoe je het toepast. Ook stip ik onderwerpen als het geven van waarschuwingen en het verbetertraject aan. Aan het einde geef ik 5 tips.

Meld je aan & download direct whitepaper

Checklist Reorganisatie

Je bedrijf verkeert in financieel zwaar weer. Of je wil je bedrijf efficiënter inrichten om je concurrentiepositie te vergroten. In beide gevallen overweeg je een reorganisatie. Bereid je goed voor en mis geen stap. Je hebt wel iets anders aan je hoofd. Met deze checklist weet je waar je aan moet denken.

Meld je aan & download direct de checklist

Whitepaper ‘Oproepkrachten: (niet) zo flexibel’

Oproepcontracten, min-max-contracten, nulurencontracten. Het zijn allemaal namen voor een arbeidsrelatie waarvan iedereen denkt dat die het meest flexibel is. Maar is dat zo? Spoileralert: in de meeste gevallen niet. Ik behandel in deze whitepaper de variant van de oproepkracht die geregeld staat in de wet.

Meld je aan & download direct whitepaper

PS: Wil je meerdere welkomstcadeau’ s ontvangen? Meld je dan gewoon steeds aan met hetzelfde e-mailadres. Je ontvangt een apart mailtje voor ieder cadeau, maar je ontvangt daarna de tweewekelijkse tips niet dubbel.