Gratis whitepaper Dossieropbouw

Tweewekelijks gratis tips over arbeidsrecht in je mail… en als bonus mijn whitepaper over dossieropbouw cadeau!


Mijn tweewekelijkse tips bevatten nieuws en blogs over het arbeidsrecht. Hierdoor blijf je als werkgever of als HR-professional op een praktische manier up-to-date van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Bovendien ontvang je bij aanmelding direct
gratis mijn whitepaper over dossieropbouw.

Dossieropbouw is niet altijd negatief en kan dus ook positief zijn. Waar moet je dan aan denken? Download mijn whitepaper. Daarin lees je wat dossieropbouw is, wanneer het aan de orde is en hoe je het toepast. Ook stip ik de onderwerpen ‘waarschuwingen’ en ‘het verbetertraject’ aan. Aan het einde geef ik 5 tips.

Je ontvangt na aanmelding mijn tweewekelijkse nieuwsbrief vol praktische tips en soms informatie over nieuwe producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al een keer eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen zorgen, je ontvangt ‘m dan niet dubbel.