Gratis e-book

Download het E-book hoe ga je om met zieke werknemers

 

Mijn tweewekelijkse tips bevatten nieuws en blogs over het arbeidsrecht. Hierdoor blijf je als werkgever of als HR-professional op een praktische manier up-to-date van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Bovendien ontvang je bij aanmelding direct gratis het e-book ‘Hoe ga je om met zieke werknemers?’.

Daarin behandel ik op een praktische manier in 20 artikelen de arbeidsrechtelijke kant van verzuim. En vind je 6 bijdragen van andere verzuimexperts, zoals een mediator, arbeidsdeskundigen, sociaal zekerheidsrechtspecialisten en een bedrijfsrechercheur. Inmiddels gingen al ruim 7.000 mensen je voor met het downloaden van eerdere edities. Bijna elk jaar verzorg ik een update.

Je ontvangt na aanmelding mijn tweewekelijkse nieuwsbrief vol praktische tips en soms informatie over nieuwe producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al een keer eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen zorgen, je ontvangt ‘m dan niet dubbel

Geen gedoe met personeel
Wil je meer weten over hoe je omgaat met zieke werknemers en misschien zelfs weten hoe je ‘gedoe met personeel’ in zijn algemeenheid voorkomt? Dan heb je mazzel, want ik schreef er een boek over. Mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’ is dan echt iets voor jou. Meer informatie? Klik hier. Direct bestellen doe je bijvoorbeeld via deze link.