Arbeidsrechtadvocaat Utrecht

Zoek je een arbeidsrechtsadvocaat in Utrecht?

Dat treft. Mijn naam is Suzanne Meijers, arbeidsrechtadvocaat in Utrecht. Ik treed op voor werkgevers en werknemers.

Zoek je een arbeidsrechtadvocaat in Utrecht voor werkgevers?

Functioneert je werknemer niet of verkeer je financieel gezien in zwaar weer?

Door de jaren heen hielp ik honderden bedrijven. Vanwege die ervaring werk ik snel en efficiënt. Vaak kan ik in één oogopslag zien wat jouw bedrijf nodig heeft als het gaat om die zieke werknemer of een reorganisatie.

Of zoek je een arbeidsrechtadvocaat in Utrecht voor werknemers?

Word je ontslagen of heb je op een andere manier problemen met je werkgever?

Door de jaren heen hielp ik honderden werknemers. Vaak zie ik in één oogopslag wat je nodig hebt in een situatie dat je een vaststellingsovereenkomst mee kreeg of je werkgever je op staande voet ontsloeg.

Arbeidsrechtadvocaat Utrecht voor werkgevers en werknemers

Je investeerde als werkgever in een kostbare arbeidskracht, maar moet nu afscheid nemen. Als werknemer investeerde je in de arbeidsrelatie.

Zou het niet fijn zijn als je meer inzicht krijgt over de beste scenario’s en je opties? Liefst van iemand die naast je staat, het hoofd koel houdt en die weet wat mogelijk is en onmogelijk is.

Een goede oplossing is noodzakelijk, liefst met respect voor beide partijen. En als het niet lukt dan gewoon in jouw belang.

Als advocaat arbeidsrecht blog ik veel

Mijn meest gelezen blogs gaan over:

Las je mijn E-book al over hoe je omgaat met zieke werknemers?

Als arbeidsrechtadvocaat heb ik in mijn praktijk in Utrecht veel te maken met zieke werknemers. Ik sta zowel de werkgevers bij, als de zieke werknemers zelf.

Mijn ervaring als advocaat arbeidsrecht is dat er nog veel onduidelijkheid is over hoe je in diverse situaties met zieke werknemers omgaat. Daarom kun je mijn gratis tips hierover downloaden met voorbeelden uit de praktijk en interviews met andere experts. Het e-book krijgt elk jaar een update en is inmiddels meer dan 5.000 keer gedownload.

Arbeidsrecht Advocaat Utrecht in de pers

Als arbeidsrecht advocaat Utrecht word ik regelmatig benaderd door de pers. Een paar voorbeelden:

Trainingen op het gebied van arbeidsrecht

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training, zoals dossieropbouw, zieke werknemer en re-integratie, ontslag? Ik geef regelmatig trainingen over het arbeidsrecht. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik voor je kan betekenen.

Auteur ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’

Mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’ is te bestellen. Ik beschrijf daarin aan de hand van praktijkvoorbeelden veel situaties om gedoe op de werkvloer te voorkomen. Ik geef tips en aan het einde van elk hoofdstuk een handige checklist. Klik hier voor meer informatie. Of om direct een bestelling te plaatsen. Honderden ondernemers gingen je al voor. Ook heel handig te gebruiken als naslagwerk.

 

Neem contact op