Training en Spreker

Interesse in een online of live training?

Naast schrijven vind ik het ook heel leuk om mijn kennis online of live over te brengen. Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie. Ook kun je  online masterclasses volgen. Soms on demand en soms live.

ONLINE MASTERCLASSES (ON DEMAND)

Masterclass 'Zieke werknemer - en nu'

Te volgen op donderdag 28 maart a.s. om 10.00 uur.

Meer info volgt snel. Als eerste op de hoogte?

Meld je aan voor de wachtlijst

Masterclass ‘dossieropbouw‘

Dossieropbouw heeft vaak een negatieve klank. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Hoe werkt positieve dossieropbouw? En hoe voorkom je disfunctioneren? Maar vooral: hoe los je het op? Verder komt in één uur aan bod: het geven van waarschuwingen, het verbetertraject en wanneer je overgaat tot ontslag.

Op dit moment staat er geen (on demand) masterclass op de planning. Maar meld je aan voor de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte.

Meld je aan

On demand masterclass ‘zieke werknemer en ontslag’

Zieke – oftewel arbeidsongeschikte – werknemers worden over het algemeen goed beschermd als het gaat om ontslag. Maar in sommige gevallen is het toch noodzakelijk om ook deze werknemers te ontslaan. Ik bespreek in één uur: het opzegverbod tijdens ziekte, langdurige arbeidsongeschiktheid, het bedrijfseconomisch ontslag, disfunctioneren en re-integratieperikelen.

Op dit moment staat er geen (on demand) masterclass op de planning. Maar meld je aan voor de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte.

Meld je aan

On demand masterclass ‘ontslag op staande voet‘

Ontslag op staande voet is een laatste redmiddel. Wat zijn de (on)mogelijkheden? Ik bespreek in mijn masterclass van ruim driekwartier de volgende onderwerpen: de vereisten, de belangenafweging, wat er gebeurt na het gegeven ontslag op staande voet, of een vaststellingsovereenkomst een goed idee is.

Op dit moment staat er geen (on demand) masterclass op de planning. Maar meld je aan voor de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte.

Meld je aan

Voordeel 3 on demand masterclasses

Als je alle masterclasses als bundel koopt dan ontvang je een gratis exemplaar van mijn boek ‘Geen gedoe met personeel’, arbeidsrecht voor ondernemers’. Handig als naslagwerk.

Op dit moment staat er geen (on demand) masterclass op de planning. Maar meld je aan voor de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte.

Meld je aan

Andere onderwerpen?

Wil je graag een online masterclass of een live training over een ander onderwerp? Dat kan. Mail me en ik denk graag met je mee.

Of blijf op de hoogte van arbeidsrechtnieuws en meld je aan voor de gratis tips.

Meld je nu aan

 

'Suzanne formuleert heel duidelijk en komt met sprekende voorbeelden'

Jolanda van Daalen

101 Administraties en Belastingadviezen

In 2022 volgde ik de masterclasses ontslag op staande voet en dossieropbouw. Suzanne formuleert heel duidelijk en komt met sprekende voorbeelden. Daarnaast wordt er in korte tijd veel behandeld. Een hele prettige ervaring en een aanrader voor iedereen die van de ontwikkelingen op de hoogte wil blijven.

Trainingen voor verschillende opleidingsinstanties

Op regelmatige basis geef ik presentaties en trainingen voor (opleidings)instanties, zoals Falke & Verbaan, ASR Loyalis, Lexlumen, AVANS+, gemeente Amsterdam en Gezond in bedrijf. Daarnaast presenteerde ik in samenwerking met softwarebedrijf Voxtur een webinar over dossieropbouw (hier helemaal te zien) en ziekteverzuim (klik hier om te bekijken).

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca. Ook word ik regelmatig gevraagd als gastdocent. Aan studenten van  de hogeschool van Amsterdam gaf ik een gastcollege over mediation. HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten van de hogeschool Windesheim en de hogeschool Utrecht leerde ik hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer.

In 2020 verplaatste veel naar online. Dat geeft een andere dynamiek, maar kan nog steeds met veel interactie.

'Toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit'

Selwyn Donia

Mensar | mens & arbeid

De masterclasses die Suzanne aanbiedt zijn toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Haar enorme vakkennis en ervaring als advocaat zet ze om in praktische inzichten voor niet-juristen die in hun werk met complexe juridische vraagstukken te maken krijgen. Tijdens de masterclass ‘Zieke werknemer en ontslag’ bood Suzanne alle ruimte om vragen te stellen of korte casuïstiek in te brengen. Aanrader!

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Reorganisatie: hoe ga je aan de slag en zorg je ook goed voor achterblijvende werknemers?
  • Dossieropbouw: wat werkt wel en niet?
  • Ontslag: misverstanden opgehelderd
  • Zieke werknemers en re-integratie
  • Privacy op de werkvloer
  • Geen gedoe met personeel: waar loop je als ondernemer tegenaan als je onderneemt met personeel?

Neem rechtstreeks contact op

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik als spreker voor je kan betekenen.

'Deze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit.'

Linda van ’t Hoff

Adviseur sociale zekerheid bij A.S.R. | Loyalis

Suzanne verzorgt met regelmaat masterclasses voor de klanten van de sociale zekerheidswijzer (A.S.R. Loyalis). Deze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Tijdens deze masterclasses is er voor de deelnemers altijd genoeg ruimte om vragen te stellen of eigen casuïstiek in te brengen. Suzanne is dan ook een enthousiaste advocate die de juridische vertaalslag naar de praktijk goed weet te maken. Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de inzet van Suzanne!