Training en Spreker

Interesse in een online of live training?

Natuurlijk schrijf ik graag. Ik krijg goede reacties op mijn blogs en mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’.

Maar wist je dat ik het ook heel leuk vind om mijn kennis online of live over te brengen? Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie.

Meld je nu aan voor de online masterclass ‘ontslag op staande voet‘:

Ontslag op staande voet is een laatste redmiddel. Wanneer kun je daar nu juist wel of niet toe overgaan? Wat zijn de (on)mogelijkheden?

Ik bespreek in mijn masterclass de volgende onderwerpen:

 • De vereisten
 • Belangenafweging
 • Ontslag op staande voet en dan?
 • Vaststellingsovereenkomst een goed idee?
 • Wat als werknemer het er niet mee eens is?

Op donderdag 8 december a.s. om 13.30 uur praat ik je in één uur bij. Na het volgen van mijn online masterclass:

 • weet je waar je rekening mee moet houden als het gaat om het wel of niet mogen ontslaan op staande voet.
 • ken je de juridische valkuilen en weet je hoe je die moet voorkomen.
 • heb je concrete handvatten om aan de slag te gaan.

Je hebt de mogelijkheid om LIVE je vragen te stellen. Als er veel vragen zijn, kan het maximaal een halfuurtje uitlopen.

Kun je er niet bij zijn?

Ik bied een replay aan die je tot een week na afloop kunt terug kijken op een voor jou geschikt moment.

De prijs is slechts € 77 ex btw (€ 93,17 inclusief btw).

Iedere deelnemer krijgt na aanmelding de checklist ontslag op staande voet. En in de week van de masterclass een exemplaar van mijn boek ‘Geen gedoe met personeel’ ter waarde van € 29,99! Handig voor de dagelijkse praktijk. En als je mijn boek al hebt, is het misschien leuk voor de buurvrouw, je HR collega of een andere geïnteresseerde.

Meld je nu aan

ACTIE

En volg je twee masterclasses dit najaar dan betaal je geen € 154,– ex btw, maar slechts € 122,– ex btw. Mail me dan even voordat je je aanmeldt via bovenstaande knop. De actie geldt dus ook als je dit najaar al de masterclass dossieropbouw of zieke werknemer en ontslag volgde. Dus mail!

'De kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen'

Kees Niesing

Hulsman & Roestenburg Administratie & adviezen

Ik volgde een workshop van Suzanne ‘Privacy op de werkvloer’. Mijn ervaring was zeer positief. Laagdrempelig, duidelijke info en een fijne ongedwongen sfeer. Vooral de kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen.

Trainingen voor verschillende opleidingsinstanties

Op regelmatige basis geef ik presentaties en trainingen voor (opleidings)instanties, zoals Falke & Verbaan, Loyalis, Lexlumen, AVANS+ en Gezond in bedrijf. Daarnaast presenteerde ik in samenwerking met softwarebedrijf Voxtur een webinar over dossieropbouw (hier helemaal te zien) en ziekteverzuim (klik hier om te bekijken).

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca. Ook word ik regelmatig gevraagd als gastdocent. Aan studenten van  de hogeschool van Amsterdam gaf ik een gastcollege over mediation. HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten van de hogeschool Windesheim en de hogeschool Utrecht leerde ik hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer.

In 2020 verplaatste veel naar online. Dat geeft een andere dynamiek, maar kan nog steeds met veel interactie.

'Workshops meteen toepasbaar'

John Corbeel

Corbeel Accountants & adviseurs

Inmiddels 3 workshops gevolgd bij Suzanne. En er volgen er zeker meer. Duidelijk, zeer leerzaam en vooral ook op de praktijk gericht. Meteen toepasbaar in het dagelijks werk.

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

 • Arbeidsrecht in tijden van corona
 • Reorganisatie: hoe ga je aan de slag en zorg je ook goed voor achterblijvende werknemers?
 • Dossieropbouw: wat werkt wel en niet?
 • Ontslag: misverstanden opgehelderd
 • Zieke werknemers en re-integratie
 • Privacy op de werkvloer
 • Geen gedoe met personeel: waar loop je als ondernemer tegenaan als je onderneemt met personeel?

Neem rechtstreeks contact op of via sprekersbureau ZijSpreekt

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik als spreker voor je kan betekenen.

Je kunt me ook boeken via Sprekersbureau ZijSpreekt. Bekijk daar ook mijn profiel. Of bel direct met ZijSpreekt: 06 53148796.

'Huiskamertraining in een leuke en kleine setting'

Linda Zwanenburg

HR Expert Lindas Resources

Ik heb de WAB huiskamertraining bij Suzanne gevolgd. In een leuke en kleine setting (5 deelnemers) hadden wij een interactieve training. Wij professionals konden veel praktische vragen stellen en kregen super duidelijke uitleg over de WAB. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor alle andere HR professionals. Suzanne legt alles goed en op een fijne manier uit.