Training en Spreker

Huur mij in voor een training of als spreker

Natuurlijk schrijf ik graag. Ik krijg goede reacties op mijn blogs en mijn boek ‘Geen gedoe met personeel, arbeidsrecht voor ondernemers’.

Maar wist je dat ik het ook heel leuk vind om mijn kennis online of live over te brengen? Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie. Hierdoor is het resultaat dat de kennis en kunde van jou of je bedrijf in slechts een uur of dag(deel) toeneemt.

'De kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen'

Kees Niesing

Hulsman & Roestenburg Administratie & adviezen

Ik volgde een workshop van Suzanne ‘Privacy op de werkvloer’. Mijn ervaring was zeer positief. Laagdrempelig, duidelijke info en een fijne ongedwongen sfeer. Vooral de kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen.

Op regelmatige basis geef ik presentaties en trainingen voor (opleidings)instanties, zoals Falke & Verbaan, Loyalis en Gezond in bedrijf.

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca. Verder word ik regelmatig gevraagd als gastdocent. Aan studenten van  de hogeschool van Amsterdam gaf ik een gastcollege over mediation. HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten van de hogeschool Windesheim en de hogeschool Utrecht leerde ik hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer.

In 2019 gaf ik meerdere huiskamertrainingen over de Wet Arbeidsmarkt en Balans. In 2020 verplaatste veel naar online. Dat geeft een andere dynamiek, maar kan nog steeds met veel interactie.

'Workshops meteen toepasbaar'

John Corbeel

Corbeel Accountants & adviseurs

Inmiddels 3 workshops gevolgd bij Suzanne. En er volgen er zeker meer. Duidelijk, zeer leerzaam en vooral ook op de praktijk gericht. Meteen toepasbaar in het dagelijks werk.

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Arbeidsrecht in tijden van corona
  • Reorganisatie
  • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
  • Ontslag
  • Dossieropbouw
  • Zieke werknemers en re-integratie
  • Privacy op de werkvloer

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik als spreker voor je kan betekenen.

'Huiskamertraining in een leuke en kleine setting'

Linda Zwanenburg

HR Expert Lindas Resources

Ik heb de WAB huiskamertraining bij Suzanne gevolgd. In een leuke en kleine setting (5 deelnemers) hadden wij een interactieve training. Wij professionals konden veel praktische vragen stellen en kregen super duidelijke uitleg over de WAB. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor alle andere HR professionals. Suzanne legt alles goed en op een fijne manier uit. 

2