Training/Spreker

Huur mij in als spreker of trainer

Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Aan de hand van praktijkvoorbeelden met veel interactie is het resultaat dat de kennis en kunde van jou of je bedrijf in slechts een dag(deel) toeneemt.

'De kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen'

Kees Niesing

Hulsman & Roestenburg Administratie & adviezen

Ik volgde een workshop van Suzanne ‘Privacy op de werkvloer’. Mijn ervaring was zeer positief. Laagdrempelig, duidelijke info en een fijne ongedwongen sfeer. Vooral de kennis van zaken die in huis is, is aan te prijzen.

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca, als gastdocent aan de hogeschool van Amsterdam leerde ik studenten over mediation, als gastdocent aan de hogeschool Windesheim en aan de hogeschool Utrecht leerde ik HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer.

'Workshops meteen toepasbaar'

John Corbeel

Corbeel Accountants & adviseurs

Inmiddels 3 workshops gevolgd bij Suzanne. En er volgen er zeker meer. Duidelijk, zeer leerzaam en vooral ook op de praktijk gericht. Meteen toepasbaar in het dagelijks werk.

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
  • Ontslag
  • Dossieropbouw
  • Zieke werknemers en re-integratie
  • Privacy op de werkvloer
  • ZZP-ers

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik voor je kan betekenen.

'Huiskamertraining in een leuke en kleine setting'

Linda Zwanenburg

HR Expert Lindas Resources

Ik heb de WAB huiskamertraining bij Suzanne gevolgd. In een leuke en kleine setting (5 deelnemers) hadden wij een interactieve training. Wij professionals konden veel praktische vragen stellen en kregen super duidelijke uitleg over de WAB. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor alle andere HR professionals. Suzanne legt alles goed en op een fijne manier uit. 

2