Training en Spreker

Interesse in een online of live training?

Naast schrijven vind ik het ook heel leuk om mijn kennis online of live over te brengen. Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie. Ook kun je  online masterclasses volgen. Soms on demand en soms live.

Masterclass 'Zieke werknemer - en nu'

De vorige editie was volgens de deelnemers leerzaam. Eén van de deelnemers liet weten:

Digitaal vergaderen of een cursus volgen vind ik vaak intensief, maar deze keer had ik daar geen last van. Je vertelt op een leuke en interactieve manier met veel praktijk voorbeelden, erg leerzaam!

Voor wie is het?

Voor iedereen die te maken heeft met ziekte(verzuim) op de werkvloer en die meer wil weten over de arbeidsrechtelijke kant hiervan. Dus ben je HR-specialist, ondernemer met personeel, arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, verzuimspecialist, re-integratieadviseur, jurist, leidinggevende of op een andere manier geïnteresseerd? Dan is deze masterclass iets voor jou.

Op dit moment staat er nog geen nieuwe datum in de planning. Heb je interesse? Meld je dan aan voor de wachtlijst en je bent als eerste op de hoogte. Of mail me voor mogelijkheden binnen jouw bedrijf!

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Andere onderwerpen?

Wil je graag een online masterclass of een live training over een ander onderwerp? Dat kan. Mail me en ik denk graag met je mee.

Of blijf op de hoogte van arbeidsrechtnieuws en meld je aan voor de gratis tips.

Meld je nu aan

 

'De trainingen waren ontzettend waardevol voor ons team, ook door de afwisseling tussen theorie en casuïstiek'

Linda Zwanenburg

De Ontslagexpert

Suzanne heeft voor ons team een aantal vakinhoudelijke trainingen verzorgd. Het fijne aan het werken met Suzanne is dat we snel kunnen schakelen en ze snapt wat wij aan haar vragen waardoor we efficiënt samenwerken. De trainingen waren ontzettend waardevol voor ons team, ook door de afwisseling tussen theorie en casuïstiek. We werken graag samen met Suzanne om ons team weer up-to-date te krijgen in het vak arbeidsrecht!

Trainingen voor verschillende opleidingsinstanties

Op regelmatige basis geef ik presentaties en trainingen voor (opleidings)instanties, zoals Falke & Verbaan, ASR Loyalis, Lexlumen, HR Ontwikkelhuis, gemeente Amsterdam en Gezond in bedrijf. Daarnaast presenteerde ik in samenwerking met softwarebedrijf Voxtur een webinar over dossieropbouw (hier helemaal te zien) en ziekteverzuim (klik hier om te bekijken).

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca. Ook word ik regelmatig gevraagd als gastdocent. Aan studenten van  de hogeschool van Amsterdam gaf ik een gastcollege over mediation. HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten van de hogeschool Windesheim en de hogeschool Utrecht leerde ik hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer en over ontslag op staande voet.

In 2020 verplaatste veel naar online. Dat geeft een andere dynamiek, maar kan nog steeds met veel interactie.

'Toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit'

Selwyn Donia

Mensar | mens & arbeid

De masterclasses die Suzanne aanbiedt zijn toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Haar enorme vakkennis en ervaring als advocaat zet ze om in praktische inzichten voor niet-juristen die in hun werk met complexe juridische vraagstukken te maken krijgen. Tijdens de masterclass ‘Zieke werknemer en ontslag’ bood Suzanne alle ruimte om vragen te stellen of korte casuïstiek in te brengen. Aanrader!

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Reorganisatie: hoe ga je aan de slag en zorg je ook goed voor achterblijvende werknemers?
  • Dossieropbouw: wat werkt wel en niet?
  • Ontslag: misverstanden opgehelderd
  • Zieke werknemers en re-integratie
  • Privacy op de werkvloer
  • Geen gedoe met personeel: waar loop je als ondernemer tegenaan als je onderneemt met personeel?

Neem rechtstreeks contact op

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik als spreker voor je kan betekenen.

'Deze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit.'

Linda van ’t Hoff

Adviseur sociale zekerheid bij A.S.R. | Loyalis

Suzanne verzorgt met regelmaat masterclasses voor de klanten van de sociale zekerheidswijzer (A.S.R. Loyalis). Deze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Tijdens deze masterclasses is er voor de deelnemers altijd genoeg ruimte om vragen te stellen of eigen casuïstiek in te brengen. Suzanne is dan ook een enthousiaste advocate die de juridische vertaalslag naar de praktijk goed weet te maken. Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de inzet van Suzanne!