Training en Spreker

Interesse in een online of live training?

Naast schrijven vind ik het ook heel leuk om mijn kennis online of live over te brengen. Ik geef regelmatig trainingen aan HR-professionals en aan ondernemers(verenigingen). Uiteraard met veel praktijkvoorbeelden en interactie.

Ook kun je binnenkort mijn online masterclasses on demand volgen.

In 2023 staat er weer een reeks online masterclasses klaar:

Ik behandel in ieder geval de volgende onderwerpen:

  • Zieke werknemer en ontslag
  • Dossieropbouw
  • Ontslag op staande voet

Andere onderwerpen?

Wil je graag een masterclass over een ander onderwerp? Dat kan. Mail me via info@suzannemeijersarbeidsrecht.nl en ik denk graag met je mee.

Of blijf op de hoogte van nieuwe reeks en meld je aan voor de gratis tips.

Meld je nu aan

 

'Suzanne formuleert heel duidelijk en komt met sprekende voorbeelden'

Jolanda van Daalen

101 Administraties en Belastingadviezen

In 2022 volgde ik de masterclasses ontslag op staande voet en dossieropbouw. Suzanne formuleert heel duidelijk en komt met sprekende voorbeelden. Daarnaast wordt er in korte tijd veel behandeld. Een hele prettige ervaring en een aanrader voor iedereen die van de ontwikkelingen op de hoogte wil blijven.

Trainingen voor verschillende opleidingsinstanties

Op regelmatige basis geef ik presentaties en trainingen voor (opleidings)instanties, zoals Falke & Verbaan, Loyalis, Lexlumen, AVANS+ en Gezond in bedrijf. Daarnaast presenteerde ik in samenwerking met softwarebedrijf Voxtur een webinar over dossieropbouw (hier helemaal te zien) en ziekteverzuim (klik hier om te bekijken).

Als docent aan de hogeschool TIO gaf ik het vak Recht en Horeca. Ook word ik regelmatig gevraagd als gastdocent. Aan studenten van  de hogeschool van Amsterdam gaf ik een gastcollege over mediation. HRM-studenten en HBO-rechtenstudenten van de hogeschool Windesheim en de hogeschool Utrecht leerde ik hoe om te gaan met zieke werknemers op de werkvloer.

In 2020 verplaatste veel naar online. Dat geeft een andere dynamiek, maar kan nog steeds met veel interactie.

'Toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit'

Selwyn Donia

Mensar | mens & arbeid

De masterclasses die Suzanne aanbiedt zijn toegankelijk, nuttig en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Haar enorme vakkennis en ervaring als advocaat zet ze om in praktische inzichten voor niet-juristen die in hun werk met complexe juridische vraagstukken te maken krijgen. Tijdens de masterclass ‘Zieke werknemer en ontslag’ bood Suzanne alle ruimte om vragen te stellen of korte casuïstiek in te brengen. Aanrader!

Interesse in een bepaald onderwerp voor een training?

Na jarenlange praktijkervaring geef ik trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Arbeidsrecht in tijden van corona
  • Reorganisatie: hoe ga je aan de slag en zorg je ook goed voor achterblijvende werknemers?
  • Dossieropbouw: wat werkt wel en niet?
  • Ontslag: misverstanden opgehelderd
  • Zieke werknemers en re-integratie
  • Privacy op de werkvloer
  • Geen gedoe met personeel: waar loop je als ondernemer tegenaan als je onderneemt met personeel?

Neem rechtstreeks contact op of via sprekersbureau ZijSpreekt

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenst arbeidsrechtelijk onderwerp onderdeel uit te laten maken van een training. Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kunnen we zien wat ik als spreker voor je kan betekenen.

Je kunt me ook boeken via Sprekersbureau ZijSpreekt. Bekijk daar ook mijn profiel. Of bel direct met ZijSpreekt: 06 53148796.

'eze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit.'

Linda van ’t Hoff

Adviseur sociale zekerheid bij a.s.r. |Loyalis

Suzanne verzorgt met regelmaat masterclasses voor de klanten van de sociale zekerheidswijzer (Loyalis). Deze masterclasses zijn heel laagdrempelig, ‘to the point’ en inhoudelijk van hoge kwaliteit. Tijdens deze masterclasses is er voor de deelnemers altijd genoeg ruimte om vragen te stellen of eigen casuïstiek in te brengen. Suzanne is dan ook een enthousiaste advocate die de juridische vertaalslag naar de praktijk goed weet te maken. Wij zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de inzet van Suzanne!