Gratis whitepaper Oproepkracht

Tweewekelijks gratis tips over arbeidsrecht in je mail … en als bonus mijn whitepaper over oproepkrachten cadeau!


Mijn tweewekelijkse tips bevatten nieuws en blogs over het arbeidsrecht. Hierdoor blijf je als werkgever of als HR-professional op een praktische manier up-to-date van alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Bovendien ontvang je bij aanmelding direct
gratis mijn whitepaper over oproepkrachten.

Oproepcontracten, min-max-contracten, nulurencontracten. Het zijn allemaal namen voor een arbeidsrelatie waarvan iedereen denkt dat die het meest flexibel is. Maar is dat zo? Spoileralert: in de meeste gevallen niet. Ik behandel in deze whitepaper de variant van de oproepkracht die geregeld staat in de wet. Aan het einde geef ik 5 tips.

Je ontvangt na aanmelding mijn tweewekelijkse nieuwsbrief vol praktische tips en soms informatie over nieuwe producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden. Heb je je al een keer eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen zorgen, je ontvangt ‘m dan niet dubbel.